AMO Toys Scandinavia

AMO Toys Scandinavia A/S on itsenäinen lasten lelujen ja lisenssituotteiden jakelija.
Yritys on vuonna 2013 perustettu Amo Oy:n, Bergsala Ab:n ja Henrik Mathiasenin yhteisyritys. Näillä osa-omistajilla on lelualan kokemusta yhteensä yli 100 vuoden ajalta. Yrityksen pääkonttori on Århusissa Tanskassa ja sillä on myyntikonttorit Norjassa ja Ruotsissa.

AMO Toys Scandinavia A/S markkinoi ja jakelee Skandinavian markkinoille tarkoin valittuja leluja ja brändejä. Yritys pitää huolen siitä, että tuotteiden leikkiarvo, laatu ja turvallisuus ovat erittäin korkeatasoisia. Tuotevalikoima sisältää markkinoiden johtavia lelubrändejä ja lisenssituotteita sekä myös laadukkaita omia tuotemerkkejä.

AMO Toys Scandinavia A/S työskentelee läheisessä yhteistyössä osaomistajansa Amo Oy:n kanssa ja pystyy näin tarjoamaan aidon pohjoismaisen ratkaisun yhteistyökumppaneilleen.

Bergsala AB

Bergsala AB hoitaa Nintendo-tuotteiden jakelun ja markkinoinnin yhdessä tytäryhtiöidensä Bergsala AS:n, Bergsala A/S:n ja OY Bergsala AB:n kanssa.Read More

Bergsala AB on Nintendon vanhin vientikumppani ja yritys on toiminut jännittävien innovaatioiden jakelijana vuodesta 1981 lähtien. Tuotevalikoimaan on kuulunut mm. Game & Watch -elektroniikkapelit, NES ja SNES -pelikonsolit, Wii-perhekonsoli sekä huippumoderni Nintendo 3DS, joka on kirjaimellisesti tuonut uuden ulottuvuuden pelaamiseen.

Lisätietoja löytyy Nintendon virallisilla verkkosivuilla.

Bergsala Administrations­service

Bergsala Administrationsservice AB hoitaa Bergsala-konsernin kirjanpidon, kiinteistöjä, IT:n, logistiikan, varastoinnin ja teknisen palvelun. Yritys sijaitsee samassa paikassa kuin Bergsala Holding. Bergsala Administrationsservice tarjoaa palveluitaan myös konsernin ulkopuolelle.

Bergsala Handic

Bergsala Handic AB maahantuo ja markkinoi erilaisia tunnettuja tuotemerkkejä ympäri Pohjoismaita. Pääkeskittyminen on kulutuselektroniikassa, kuten televisioissa, TV-tarvikkeissa, matkapuhelimien lisätarvikkeissa sekä viestintätarvikkeissa ja navigointilaitteissa.

Bergsala Holding

Bergsala Holding AB on Bergsala-konsernin emoyhtiö. Yhtiö jakaa palvelut Bergsala AB:n, Bergsala Administrationsservice AB:n ja Bergsala Handic AB:n kanssa. Toimisto sijaitsee strategisesti lähellä E6:sta ja konsernin keskusvarastoa.

Bergsala Holding edustaa myös konsernia yhtiökumppaneiden yhteishankkeissa.

Bergsala Lightweight

Bergsala Lightweight AB on julkaisija, jonka konttorit sijaitsevat Aasiassa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Bergsala Lightweight on tunnettu erityisesti Hello Kitty -peleistä.

Bergsala SDA

Bergsala SDA AB valmistaa ja tuo maahan kulutuselektroniikkaa Pohjoismaiden markkinoille.
Painopiste on elektronisissa kodinkoneissa oman Havsö-tuotemerkin alla.

Gamebridge

Gamebridge Ltd on Rising Star Gamesin sisaryhtiö, ja jakaa sen hallinnan. Toisin kuin RSG, Gamebridge keskittyy ladattavaan sisältöön.

Image & Form

Image & Form on pelikehittäjä Göteborgissa, Ruotsissa. Yhtiö on kehittänyt useita lasten opetuspelejä Macille/PC:lle ja Nintendon laitteille. Image & Form keskittyy mobiili- ja kannettavien laitteiden sovelluksiin ja peleihin. Sekä nykyiset että aikaisemmat tuotannot ovat voittaneet ehdokkuuksia ja palkintoja.

Lisätietoja löytyy Image & Form -yhtiön virallisilla verkkosivuilla.

Nordic Game Supply

Nordic Game Supply (NGS) on PC- ja videopelien ja oheislaitteiden itsenäinen jakelija. NGS palvelee yli 1500 myymälää Pohjoismaissa sekä Saksassa ja sillä on useita tunnettuja kumppaneita kuten Turtle Beach, Take2, 2K Games, Bethesda ja Konami.

Lisätietoja löytyy Nordic Game Supplyn virallisilla verkkosivuilla.

OnTopGames

OnTopGames AB on yhteisomistuksessa ruotsalaisen mediahenkilö Lasse Kronérin kanssa. Yhtiö keskittyy pääasiassa peli-ideoiden toteuttamiseen ja niiden kehittämiseen pelikokemuksiksi.

Jos sinulla on kysyttävää OnTopGamesista, ole hyvä ja ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Rising Star Games

Eurooppalaisella Rising Star Games Ltd. (RSG) julkaisijalla on Yhdysvalloissa ja Aasiassa tytäryhtiöt. Yritys julkaisee pelejä niin Nintendon kuin Sonyn- ja Microsoftin pelialustoille. Tärkeimpiä ovat japanilaiset pelit ja RSG on julkaissut jo yli 100 peliä mm. suositun Harvest Moons –sarjan sekä Little King’s Story ja No More Heroes pelit.

Lisätietoja löytyy RSG virallisilla verkkosivuilla.

Lisää artikkeleita...

  • 1
  • 2

© 2015 - Bergsala Holding - All rights reserved