Audio-Technica

Audio-Technica perustettiin Tokiossa, Japanissa vuonna 1962. Heidän ensimmäiset kuulokkeet julkaistiin vuonna 1974. Sittemmin yritys on kasvanut yhdeksi suurimmaksi (nykyisin markkinajohtaja Japanissa) ja arvostetuimmaksi laadukkaiden, ammattilais- ja kuluttajakäyttöön tarkoitettujen kuulokkeiden, kuulokevahvistimien, levysoittimien ja äänituotteiden valmistajaksi. Bergsala Handic AB markkinoi ja myy Audio Technican kuluttajatuotteita. Lisätietoja löytyy Audio-Technican virallisilla verkkosivuilla.

Cobra

Cobra Electronics on kattava viestintälaitteiden valmistaja. Tuotevalikoima sisältää monipuolisia meriradiolaitteita, joita käytetään sekä arjen viestinnässä että hätätilanteissa. Tuotevalikoima kattaa myös suosittuja PMR-radioita, joiden yleisimpiä käyttäjiä ovat perheet, lapset ja kaikki aktiivista elämäntapaa elävät.
Cobran strategiana on olla markkinoiden johtaja kullakin tuotealueella.

Handic

Handicin tuotteet kehitetään mottona "Edullista kuluttajaelektroniikkaa mukautettuna Pohjoismaiden markkinoille". Tuotteet valmistetaan Kaukoidässä ja Turkissa, mutta tarkkailemme tiiviisti suunnittelua ja tuotantoprosesseja varmistaaksemme, että ne sopivat täydellisesti elinoloihimme. Etsimme jatkuvasti uusia markkinamahdollisuuksia tuotteillemme ja meillä on pitkäaikaisia suhteita tunnetuimpien LCD/LED televisioiden, audio-tuotteiden, merivarusteiden, 12-voltin laitteiden ja tietoliikennelaitteiden valmistajien kanssa.

Havsö

Tuotemerkki Havsö on skandinaavivaikutteinen ja se on suunnattu Pohjoismaiden markkinoille.
Havsö tarkoittaa luonnollista elämää, lähellä merta olevalla kävelykadulla, missä tuuli pyyhkäisee hiuksiesi lävitse ja harmonia on lähellä. Kotiisi, missä Havsön tuotteet tekevät elämästäsi hieman helpompaa turvallisella, hienolla ja kätevällä tavalla.

”Havsö – Luonnollinen valintasi”

Nintendo

Nintendo on maailman johtava upeiden koti- ja kannettavien käsikonsolien valmistaja. Yritys on aina keskittynyt pelikokemuksen ja peli-ilon tarjoamiseen, mikä on ollut monia onnistumisia tuonut yhdistelmä jo monien vuosien ajan. Nintendo on tunnettu uskomattoman suosituista tuotemerkeistä kuten Super Mario, Zelda ja Metroid, mutta myös innovatiivisista pelikonsoleistaan, jotka ovat uudistaneet peliteollisuutta useita kertoja.

Lisätietoja löytyy Nintendon virallisilla verkkosivuilla.