Skip to main content

Nintendo

Bergsala AB, joka on Nintendon vanhin vientikumppani, on toiminut jännittävien innovaatioiden jakelijana vuodesta 1981 lähtien. Tuotevalikoimaan on kuulunut mm. Game & Watch -elektroniikkapelit, NES ja SNES -pelikonsolit, Wii-perhekonsoli sekä New Nintendo 3DS XL, joka toi pelaamiseen uuden ulottuvuuden. Ja nyt uusimpana Nintendo Switch -pelikonsoli, joka toimii yhtä hyvin olohuoneessasi suuren näytön edessä pelattuna kuin liikkeellä ollessasi kannettavana pelilaitteena.

Nintendo Co., Ltd., jonka pääkonttori sijaitsee Kiotossa, Japanissa, on luonut tavaramerkkejä, joista on tullut tunnettuja nimiä maailmanlaajuisesti, mukaan lukien Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ ja Splatoon™, integroitujen laitteisto- ja ohjelmistotuotteidensa kautta.

Nintendon tavoitteena on tarjota ainutlaatuisia, intuitiivisia viihdekokemuksia kaikille, valmistaa ja markkinoida videopelilaitteita, kuten Nintendo Switch™ -konsoliperhe, kehittää ja ylläpitää sovelluksia matkapuhelimille ja muille älylaitteille, yhteistyö erilaisten yritysten kanssa, jotka liittyvät jollakin tavalla viihteeseen, kuten visuaalinen sisältö ja teemapuistot.

Nintendo on myynyt maailmanlaajuisesti yli 5,1 miljardia videopeliä ja yli 800 miljoonaa pelikonsolia. Nintendo Entertainment System™ -pelikonsolin julkaisusta on kulunut yli 30 vuotta ja Nintendon tavoitteena on jatkossakin luoda ainutlaatuista viihdettä, joka tuo hymyn ihmisten kasvoille ympäri maailmaa.

Saksassa Frankfurtissa toimiva kokonaan omistama tytäryhtiö Nintendo of Europe toimii Nintendon pääkonttorina Euroopassa.

Vieraile virallisella verkkosivustolla