Tervetuloa Bergsalalle

Kungsbacka toimii kotipaikkana Bergsala-konsernin emoyhtiölle, Bergsala Holding AB:lle, Bergsala AB:lle ja Bergsala Handic AB:lle sekä yritykselle, joka käsittelee yhtiön hallinto- ja kiinteistöasioita, Bergsala Administrationsservice AB:lle.

Bergsala Groupin palveluksessa on noin 50 henkilöä ja yrityksen vuotuinen liikevaihto on yli miljardi Ruotsin kruunua.

Suurin osa liiketoiminnasta koostuu luonnollisesti Nintendo-tuotteiden jakelusta, mutta Bergsala työskentelee myös muiden jännittävien tuotteiden, tuotemerkkien ja yrityksien kanssa, joista löytyy lisätietoja sivustoltamme.

Bergsala perustettiin vuonna 1976 ja yhteistyö Nintendon kanssa alkoi jo vuonna 1981. Näin Bergsala on Nintendon vanhin liikekumppani Japanin ulkopuolella. Toimimme Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Bergsala Handic AB perustettiin vuonna 1988, ja se keskittyy lähinnä kuluttajaelektroniikkaan ja viestintätarvikkeisiin.

Kokonaan omistamiemme yhtiöiden lisäksi teemme yhteistyötä erittäin mielenkiintoisten yhtiökumppanien kanssa, jotka ovat todella omistautuneita tuotteilleen ja yrityksilleen. Muodostamme yhdessä luonnollisen ketjun asiantuntemusta, missä mietimme peli-ideoita, kehitämme ja markkinoimme pelejä ja lopulta jaamme ja myymme pelejä sekä perinteisten että digitaalisten kanavien kautta. Voit lukea lisää tästä sivustoltamme ja luonnollisesti erillisten yhtiöiden verkkosivuilta.

Organisation

bergsala holding 2018 01